Beteskött

På Kungsberg Gård säljer vi nöt- och lammkött. Allt kött är KRAV-märkt och djuren betar fritt i hagarna från maj till oktober. De äter inget annat än gräs och mineraler, antibiotika och andra mediciner ges bara om djuren är sjuka. Beställ här!

Nötkött

Vi har nötköttslådor med antingen 1/8 eller 1/4:s ko. Dessa varierar i vikt, beroende på kons storlek. Djuren slaktas av Närke Slakteri, köttet hängmöras sedan i tio till tolv dagar och styckas av Närke Kött AB. Båda företagen är KRAV-certifierade. Köttet vakuumförpackas för bästa hållbarhet och fortsatt mörning. Nötlådorna säljs för 150 kr/kg och väger 18 – 45 kg. (1/4 eller 1/8) Dessa innehåller alltid filé, entrecote, ryggbiff, rostbiff, innanlår, ytterlår, nötrulle, högrev, fransyska, grytbitar, bog och färs. Alla delar är benfria. Det går även att få med märgben i lådan. Nötfärslådorna säljs för 120:-/kg och ligger på 10 – 40 kg. De fina styckdetaljerna och kokköttet kan vid önskemål säljas separat. Det blir då ett annat pris.
Kontakta oss för vidare prisuppgift.

Lammkött

Vårt lammkött säljs finstyckat. Djuren slaktas och styckas på certifierat KRAV-slakteri. Delarna styckas med ben och vakuumförpackas.