Bo på gården

Är du intresserad av att bo på gården finns ena flygeln till uthyrning, nära till djur och natur. Huset har ett fullt utrustat kök där du kan laga egen mat, så väl som ett badrum med tvättmaskin. I vardagsrummet har du både sjöutsikt och öppen spis. Lakan och städning ingår. Egen trädgård och uteplats med grill finns. Huset ligger knappa 100 meter från badplats och båtbrygga. Båt finns att låna för den som vill fiska eller besöka någon av de närliggande öarna. Prova gärna på att delta i gårdens arbete.
Huset har två sovrum med två respektive tre bäddar, det går också att ställa in extrasängar om ni är flera.

Priser:
Pris/säng: 400 kr/dygn
Extrasäng: 200 kr/dygn
Hela huset: 2000 kr/dygn
Hela huset: 7000 kr/vecka
Lakan, handduk och städning ingårSe bilder på flygeln här!

Barn

För barnen finns möjlighet att åka med bonden i traktorn, åka på ”ko- och fårsafari” under sommaren och träffa gårdens båda katter Sally och Fakira, samt hunden Charlie. Ibland behöver några kalvar och lamm välling, då får man självklart vara med på det. Under vintern kan man vara med och ta hand om djuren i lagården. Vuxna får naturligtvis vara med.

Pilgrimsvandrare

För dig som vandrar Pilgrimsleden passar en övernattning på Kungsberg utmärkt då leden går förbi gården. Mer om Pilgrimsleden finns att läsa på Fogdöns Pilgrimsleds hemsida, www.pilgrimsled.se.

I behov av lugn och ro?

Känner du dig stressad eller utbränd kan ett miljöombyte vara precis vad du behöver, att vistas ute och umgås med djur har en bevisat positiv inverkan på människors hälsa. Vi kan erbjuda dig en chans att under några dagar ta del av lugnet på vår gård.

Förutom att du har huset för dig själv får du möjlighet att delta i det dagliga arbetet på gården och med djuren, promenera i hagarna, ta en tur med båten, eller andra aktiviteter. Du väljer själv hur mycket du vill göra och hur mycket kontakt du vill ha med oss andra.